WNF actie voor orang-oetans

Kijk met deze tekening heb ik met mee gedaan aan een wedstrijd en ben ik in de tam tam gekomen!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nienke (7 jaar alweer) komt opeens met de Tamtam binnen. Ze is al een lange tijd lid van het WNF. Inmiddels is ze WNF ranger. In het voorjaar van dit jaar heeft ze meegeholpen geld in te zamelen om de orang-oetan te helpen. Met het opgehaalde geld kan het Wereld Natuur Fonds bomen planten. Zo heeft de orang-oetan meer bos om in te leven. En kan hij makkelijker van het ene naar het andere gebied komen. De actie heeft in het totaal 240.092,- opgebracht! Tijdens de actie maakte Nienke een prachtige tekening van een orang-oetan. Die ze inzond voor een wedstrijd. We hoorde niets, jammer niets gewonnen.

Maar na maanden zat ze d e Tamtams eens door te bladeren en wat zag ze tot haar eigen verbazing…. haar eigen tekening

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *