Je weet wel, waterdruppeltjes

Je weet wel, in de herfst of winter als je hebt gedoucht, dat de hele lucht vol hangt met minuscule waterdruppeltjes? (oftewel mist) Nou ja misschien niet als je zo’n douche hokje hebt. Een vissenkom vol waterdruppeltjes… maar voor de mensen die een douchegordijn hebben, jullie weten denk ik wel wat ik bedoel (of je moet wel erg koud douchen). Volgens mij komen daar mijn ‘shower thoughts’ vandaan. Ik stond da straks namelijk onder de douche en toen kreeg ik heel veel ideeën. Vervolgens zette ik het raam open. Even later was de mist weg en blijkbaar had het al mijn creativiteit mee genomen of zo? Ik was opeens veel minder enthousiast over mijn ideeën. Dus ik denk dat die vrouw met dat kleine hondje, die toen net voor bij liep aan de overkant op de stoep mijn creativiteits-mist heeft gestolen en dat ze nu op een idee is gekomen om bijvoorbeeld een bontjas te kopen voor haar chihuahua.

-Nienke

1 gedachte over “Je weet wel, waterdruppeltjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *